Coaching

Coaching

Als mens komt je van alles op je pad tegen & af en toe kunnen we hierbij wel een stukje ondersteuning gebruiken. We zijn nu eenmaal mensen & we kunnen niet alles alleen.
Zoals één van mijn leraren het zo mooi verwoordde: je moet het wel zelf doen, maar het hoeft niet alleen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol het is om specifiek op jou gerichte ondersteuning te krijgen. Je kunt hierdoor kennis & kracht in jezelf ontdekken, waarvan je niet eens wist dat je ze had.
In mijn coaching ga ik er vanuit dat jij zelf de kennis & kracht in je draagt. Het enige dat ik doe, is je ondersteuning bieden in het in beeld & verbinding brengen van deze zaken. We zetten dus samen jouw zelfhelende vermogen aan het werk.

Je kunt natuurlijk jouw verhaal bij mij kwijt, dit is zelfs erg belangrijk. Maar we gaan geen moeilijke gesprekken voeren.
Ik kijk wat het beste bij jou past & dan begeleid ik je door een variatie aan oefeningen & ervaringen heen. Misschien geef ik je wel ‘huiswerk’ mee. Of moet je aan de slag met pen, potlood of schaar!
Juist het niet nadenken is bij mijn aanpak erg belangrijk. Wie weet is dit wel een welkome afwisseling voor je? Ik zou zeggen: laat je verrassen, er zit meer in je dan je denkt.

Je kunt bij mij een afspraak maken voor één op één sessies (ca. 1½ uur). Daarnaast zet ik de coaching ook om in workshops (soms in combi met de Do-In) voor kleine groepen. Leuk en leerzaam voor vriendenclub of teambuilding.